Tofu scramble på ristet brød

Prøv denne scrambled tofu på brød. Ideel til en hyggelig brunch! Nyd den cremede tofu scramble på toast og opdag, hvordan dette enkle, men lækre måltid kan være det perfekte supplement til en dejlig morgenmad.


Ingredienser

  • 8 skiver surdejsbrød

  • 2 tomater, skåret i tern

  • 2 forårsløg, skåret i tynde ringe

  • 1 pakke (375 g) tofu, drænet for væske

  • 2 tsk paprikapulver

  • 1 tsk malet gurkemeje

  • ½ tsk løgpulver

  • ½ tsk hvidløgspulver

  • solsikkeolie

  • salt og peber


Fremgangsmåde

Portioner: 4

  1. Rist brødskiverne i ovnen på grillfunktion, i en paninimaskine eller i en brødrister.

  2. Smuldr tofuen i små stykker. Varm solsikkeolie op i en stegepande ved middel varme og steg tofuen i 6-8 minutter, indtil den begynder at blive sprød.

  3. Tilsæt tomattern, paprikapulver, gurkemeje, løgpulver og hvidløgspulver til panden og rør det godt sammen. Steg det hele i yderligere 2-3 minutter, indtil tomaten begynder at blive blød. Smag til og tilsæt salt og peber. Fjern panden fra varmen og sæt den stegte tofu til side.

  4. Læg brødskiverne på tallerkenerne og fordel tofu-massen over dem. Pynt med forårsløg og server straks.