Cremet svampestroganoff med pasta

Denne cremede svampestrogonoff er en smagfuld kombination af pasta, champignoner og en fyldig sauce. Citronen og senneppen giver en subtil dybde, mens persillen sørger for et friskt finish. Et lækkert måltid til hver dag i ugen!


Ingredienser

  • 300 g pasta

  • 2 løg, skåret i tynde halve ringe

  • 2 kviste timian

  • 2 fed hvidløg, finthakket

  • 500 g champignoner, skåret i skiver†b

  • 150 g østershatte, revet i stykker

  • 1 spsk Dijon-sennep

  • 1 tsk paprikapulver

  • 1 pakke (330 ml) Oat Cuisine fra Naturli'

  • ½ citron, saften

  • 10 g krøllet persille, finthakket

  • Smørbar fra Naturli'

  • Solsikkeolie

  • Salt og peber


Fremgangsmåde

Portioner: 4

  1. Kog pastaen ifølge anvisningerne på pakken. Hæld vandet fra og stil den til side.

  2. Smelt to spiseskefulde smørbar i en stor gryde ved middel varme og steg løg og timian, indtil det er blødt.

  3. Tilsæt champignon og østershatte og steg dem i 5-7 minutter, indtil de er gyldenbrune. Tilsæt hvidløg og steg i 2 minutter, indtil det begynder at dufte.

  4. Tilsæt paprikapulver, sennep og Oat Cuisine. Lad det hele simre i et par minutter, indtil saucen er tyknet lidt. Tag timianen op af gryden.

  5. Rør citronsaften ind i saucen. Smag til og tilsæt salt og peber.

  6. Tilsæt den kogte pasta til saucen og bland godt.

  7. Pynt med finthakket persille og server straks.