Vietnamesiske forårsruller

En fest for øjnene og smagsløgene! Disse farverige vietnamesiske forårsruller ser ikke kun smukke ud, de smager også fantastisk.


Ingredienser

  • 4 rispapir

  • 75 g gulerødder, i lange tynde strimler

  • ½ mango, i lange tynde strimler

  • ½ agurk, i lange tynde strimler

  • 25 g rødkål, finthakket

  • 25 g bønnespirer

  • En håndfuld koriander, finthakket


Fremgangsmåde

Portioner: 4 forårsruller

  1. Blød rispapirene op et ad gangen i en skål med varmt vand. Pas på, at vandet ikke koger. Tag papirene op af vandet efter 1 minut, så snart risbladet er blevet blødt, og lad dem dryppe godt af på et viskestykke.

  2. Fordel arkene på tallerkenerne. Læg en fjerdedel af gulerødder, mango, agurk, rødkål, bønnespirer og koriander på rispapiret. Sørg for, at alt er jævnt fordelt, og at der er tilstrækkelig plads rundt om. Saml alle rispapirene på denne måde.

  3. Fold derefter siderne af rispapiret indad og rul den sammen til en pæn rulle. Gentag disse trin med de resterende rispapir, indtil du har 4 forårsruller.