Fladbrød med planteprotein
Prøv denne lækre opskrift på fladbrød med planteprotein til frokost! En perfekt kombination af sprøde fladbrød, saftige proteinstykker 
og lækker grillet squash med hjemmelavet tzatziki.
Ingredienser
1/2 pakke tekstureret ærteprotein fra KoRo
1 spsk shawarma krydderi
1 courgette, i skiver
1 rødløg, i tynde ringe
4 fladbrød eller naanbrød
Solsikkeolie
Salt og peber
Til tzatziki
250 g plantebaseret yoghurt, f.eks. fra alpro
1 agurk
1 citron, saften
1 fed hvidløg, revet
15 g dild, finthakket
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
Fremgangsmåde
Portioner: 4
Lav tzatziki. Riv agurken og bland den med en knivspids salt. Kom den agurkemassen i en sigte eller brug et tyndt viskestykke til at presse det overskydende væske ud. Bland alle ingredienserne til tzatziki, undtagen olivenolien, i en skål. Smag til med salt og peber. Sæt til side. Varm en grillpande op til medium temperatur med solsikkeolie. Grill squashen, indtil den har grillstriber.
Ærteprotein-stykkerne dækkes med kogende vand i 5-10 minutter for at blødgøre dem. Derefter drænes de for vand
Varm en stegepande op til medium temperatur. Bland ærteproteinet med shawarma-krydderi og 2 spsk solsikkeolie. Tilsæt eventuelt salt og peber. Steg i 5-8 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Saml fladbrødene: start med tzatziki, grillet squash, ærteprotein og top med rødløg.