Chili sin Carne 
Vidste du, at du nemt kan omdanne din yndlings chili con carne til en plantebaseret variant? Erstat hakket kød med kidneybønner eller sorte bønner, tilsæt krydderier og lad det simre et øjeblik. Server med fuldkornsris eller nachos og nyd måltidet!
Ingredienser
300 g brune ris eller 200 g nachochips
2 dåser (800 g) kidneybønner, drænet
2 dåser (800 g) hakkede tomater
15 g frisk koriander
3 gule peberfrugter, skåret i tern
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
1 spsk olie
1 spsk tomatpuré
2 tsk (røget) paprika
2 tsk spidskommen
1 tsk koriander
½ tsk chilipulver
Salt og peber
Fremgangsmåde
Portioner: 4
Varm olien op i en stegepande og steg løgene, indtil de er bløde
Tilsæt hvidløg, paprika, spidskommen, koriander og chilipulver, og rør godt rundt.
Tilsæt tomatpuréen, og steg den ved svag varme i yderligere 1-2 minutter.
Tilsæt peberfrugten i panden og steg i 5 minutter.
Tilsæt hakkede tomater og kidneybønnerne, smag til med salt og peber og lad det simre i 15-20 minutter.
Server chilien med frisk koriander.
Noter
Tip! Server chili sin carne med ekstra avocado og plantebaseret yoghurt for at give retten et lækkert twist.